Over DJO

Daarom DJO groep

Daniel van Duijn, Sjaak Jansen en Willem Ouwehand (hallo DJO) waren als sterke eenpitters al jaren actief in de grond-, weg- en waterbouw, met name in de Duin- en Bollenstreek. Regelmatig kwamen de mannen elkaar tegen, onderweg of op projecten. Zo ontstond het idee om de krachten te bundelen en samen als één bedrijf in waterbouw op te schalen. Samen sta je sterker, samen kun je meer werk verstouwen, samen kun je grotere projecten uitvoeren. Dat doet DJO groep sinds 2018.

Vakkundige aanpakkers

In korte tijd zijn we uitgegroeid naar een volwassen bedrijf, met 3 medewerkers in dienst en 2 zzp’ers die ons team versterken. We zoeken bovendien extra medewerkers, we hebben regelmatig meer vraag dan mankracht. We zijn echte aanpakkers, leggen de lat hoog en schakelen snel. Waar we blij van worden? Van gave klussen en van ons team. En we zijn trots op ons eigen materieel:

  • 9-tons rupskraan
  • 22-tons kipper
  • 180 pk Case trekker
  • Transportkar
  • Shovel
  • 2,7 tons midigraver

 Onze opdrachtgevers

Aannemers, grote bouwbedrijven, waterschappen, gemeentes, bedrijven en soms ook particuliere opdrachtgevers; de vraag is groot. Wie eenmaal met DJO groep heeft gewerkt komt weer bij ons terug. Ons werk is ons visitekaartje. Geen groter compliment dan de opdrachtgever die zegt dat hij dit werk nog nooit zo netjes heeft gezien. Dat we met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken. We zijn mannen van weinig woorden, maar dát horen we graag.

Certificeringen

Veilig werken vinden we bij DJO groep enorm belangrijk. Daarom voldoen we vanzelfsprekend aan alle veiligheidseisen en zijn de teamleden gecertificeerd.

Bel of mail ons direct voor een offerte

06 19 12 02 50         Neem contact op